Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.7.)

utorok, 30. júl 2013 18:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.7.) | zdroj: foto TASR

Je tu leto - čas oddychu, no taktiež aj nekonečných prestupových špekulácií týkajúcich sa letného prestupového obdobia. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Astronomická ponuka Realu číslo 2
Po tom, čo Tottenham Hotspur odmietol aj ďalšiu astronomickú ponuku Realu Madrid na kúpu Garetha Balea , objavili sa informácie, že Madridčania sú ochotní zájsť ešte ďalej. Biely Balet podľa denníka AS ponúkne Spurs vyše 90 miliónov eur a portugalského obrancu Fabia Coentraa.
 
Modrič do Manchestru?
Britský denník The Times tvrdí, že Manchester United sa zaujíma o služby chorvátskeho reprezentanta v službách Realu Madrid Luku Modriča.
 
Nani chce rokovať
Záložník Manchestru United Nani chce podľa svojich vlastných slov rokovať s klubom o svojej budúcnosti aj napriek tomu, že ho vraj Red Devils núkali francúzskemu Monacu.
 
Chelsea predávať nemusí
Tréner Chelsea José Mourinho sa vyjadril, že keby sa Modrým podarilo získať Waynea Rooneyho z Manchestru United, tak by nemusel z kádra The Blues nik odísť.
 
Lewy do 2014
Poľský reprezentant Robert Lewandowski podľa najnovších informácií ostane v Borussii Dortmund do konca sezóny 2013/2014.
 
Kde skončí Gomis?
O Bafetimbiho Gomisa z Lyonu sa po medializovanom záujme anglického Newcastlu začal zaujímať aj konkurenčný Olympique Marseille.
 
Cesc chce ostať
Španielsky reprezentant Cesc Fabregas podľa denníka The Sun chce ostať v FC Barcelona a z jeho prestupu do Manchestru United nakoniec nič nebude.
 
Luiz nikam nepôjde
Vedenie Chelsea odmietlo akékoľvek správy o tom, že brazílsky obranca David Luiz by mal prestúpiť do Bayernu Mníchov.
 
Khedira do Chelsea?
Londýnska Chelsea údajne chystá poriadny balík peňazí na kúpu nemeckého záložníka Realu Madrid Samiho Khediru.
 
Chiellini na zozname Realu
Stopér Juventusu Turín Georgio Chiellini sa podľa dostupných správ ocitol na zozname posíl španielskeho vicemajstra Realu Madrid.
 
Contenta chcú Brémy
Ďalším hráčom, ktorý by mohol doplatiť na pretlak kvality v Bayerne Mníchov by sa mohol stať obranca Diego Contento, ktorého by radi videli v Brémach.
 
Neymarova premiéra