Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.)

streda, 31. júl 2013 09:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.7.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Kormidelník mníchovského Bayernu Pep Guardiola dementoval najnovšie správy, ktoré hovorili o tom, že stopér FC Chelsea David Luiz smeruje do bavorského veľkoklubu.

MANCHESTER UNITED: Japonský záložník Šindži Kagawa odmietol návrat do Borussie Dortmund, v ktorej hviezdil pred svojím príchodom do Manchestru United. S touto správou prišiel Jurgen Klopp, ktorý priznal, že by Kagawu znovu rád videl vo svojom tíme.

MANCHESTER UNITED:Cesc Fàbregas z Barcelony do Manchesteru United určite neprestúpi. Potvrdil to hráčov agent Darren Dein.
 
MANCHESTER CITY: Obranca Mitja Nastasić si poranil členok a mimo hru bude minimálne mesiac.
 
TOTTENHAM: Real Madrid chce stoj čo stoj získať do svojho kádra krídelníka Tottenhamu Hotspur Garetha Balea. Podľa informácií zo Španielska poslalo vedenie „bieleho baletu“ londýnskemu klubu rekordnú ponuku vo výške 85 miliónov libier. Walešský hráč priznal, že je z celej situácie frustrovaný a najradšej by už bol v Madride.  
 
WEST HAM:Salomon Kalou by mohol v najbližších dňoch posilniť londýnskych „kladivárov“. Africký útočník minulú sezónu pôsobil vo francúzskom Lille.
 
CARDIFF CITY: Welšania získali z treťoligového Brentfordu 23-ročného Simona Moora, ktorý podpísal 4-ročnú zmluvu.
 
PREMIER LEAGUE: K mediálnemu ošiaľu okolo Garetha Balea sa vyjadril aj bývalý hráč Realu Madrid Michael Owen: "Prestup do Španielska je úplne iný, ako si mnoho hráčov u nás predstavuje. Ja som v Madride býval pol roka na hoteli s malým dieťaťom. Je to veľmi ťažké. Bol by som veľmi prekvapený, keby Bale odišiel už tento rok. Mal by to veľmi dobre zvážiť.“