Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.)

štvrtok, 1. august 2013 10:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Carlo Ancelotti rázne poprel špekulácie o prestupe Luku Modrića a vyhlásil, že Modrić je pre tím dôležitým článkom a v Madride bude určite hrať aj budúcu sezónu.

REAL MADRID: Nechcený brankár Antonio Adán dostal povolenie nájsť si nové pôsobisko. Najnovšie jedná o podmienkach zmluvy so Sportingom Lisabon.
 
RAYO VALLECANO: 8.tím španielskej ligy v minulej sezóne v Európskej lige určite hrať nebude. Športový arbitrážny súd odmietol odvolanie zadlženého Raya.
 
VALENCIA: Najvážnejším kandidátom na zisk Fernanda Torresa, ktorý chce sa chce vrátiť do španielska, sa javí FC Valencia. Torres by tak v tíme nahradil Roberta Soldada, o ktorého sa zaujíma Tottenham.
 
REAL MADRID: Výrazne posilňujúci SSC Neapol má podľa španielskych médií záujem o služby Álvara Arbelou.
 
REAL MADRID: Biely balet údajne navýšil ponúkanú čiastku za Garetha Balea. Najnovšie sa hovorí o neuveriteľnej sume 98,5 miliónov libier. Spurs sa stále tvária neoblomne a pýtajú 125 miliónov.