Main Content

Futbal-EL: Paur a Majtán sa zhodli: "Odveta bude ako s Ľubľanou"

štvrtok, 1. august 2013 22:05 | Autor: TASR

Rijeka 1. augusta (TASR) -

Adrián Guľa, tréner MŠK Žilina: "Odohrali sme napriek nešťastnému úvodu dobrý zápas. Bojovali sme o dobrý výsledok, ktorý by nám dával nádej do odvety. To sa podarilo. Zdôrazňoval som pred zápasom, aby sme si dali pozor na začiatok, no to sa stáva, myslel som len na to, aby chalani plnili pokyny. Chceli sme byť aj napriek tomuto úvodu ostražití, aktívni a koncentrovaní a myslím, že chlapci to splnili. Zostali koncentrovaní a aj napriek tomu, že sme prehrávali o dva góly, šľapali sme za gólom na ihrisku súpera, čo je veľmi dôležité."

Jakub Paur, stredopoliar MŠK Žilina: "Ťažký súper, ťažké podmienky. Ťažko sa nám tu dýchalo. Ale všetci išli na sto percent, odviedli sme dobrú robotu a výsledok je taký, aký je. Je to dobrý výsledok do odvety. Ten gól je určite cenný. Doma musíme pre postup všetko spraviť. V Žiline pôjdeme do nich tak, ako sme išli do Ľubľany a veríme v úspešný výsledok."

Tomáš Majtán, autor gólu MŠK Žilina: "Ten gól nám dáva nádej do odvety. Škoda tých dvoch inkasovaných gólov. Boli zbytočné podľa mňa. Sústreďovali sme sa na úvod, no bohužiaľ, opäť sa nám stalo to čo v Ľubľani, dostali sme gól a nevyšiel nám ani úvod druhého polčasu. Našťastie, toto sú pohárové zápasy, gól sme dali, za nami je iba polčas, ešte nás čaká najmenej 90 minút. Dúfam, že to odmakáme tak ako s Ľubľanou, a že budeme úspešní."