Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.8.)

sobota, 3. august 2013 10:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Brazílčan Diego Costa je údajne v hľadáčiku Liverpoolu, ktorý je ochotný zaplatiť 25 miliónov eur. Atlético ale údajne doteraz nedostalo oficiálnu ponuku.

ESPANYOL: 23ročný ghanský záložník Mubarak Wakaso rokuje o novej zmluve potom, ako vedenie mužstva odmietlo ponuku Rubinu Kazaň.
 
SEVILLA:Geoffrey Kondogbia nie je nepredajný. Tréner Seville, Unai Emery, sa vyjadril, že ho vedenie nepotrebuje predať, ale za istých okolností môže odísť.
 
SEVILLA: 21ročný obranca Alberto Moreno rokuje so svojím tímom o novej zmluve, ktorá by mala priniesť aj výrazné navýšenie výkupnej klauzuly zo súčasných 12 miliónov eur.
 
SEVILLA: V zápase predkola Európskej ligy si José Antonio Reyes zranil koleno a chýbať bude asi dva mesiace.
 
GETAFE: Španielsky obranca Alexis ukončil zmluvu so Sevillou a ako voľný hráč podpísal zmluvu s Getafe, do ktorého sa vracia po 6 rokoch.
 
GETAFE:Javier Arizmendi nepredĺžil zmluvu a od nasledujúcej sezóny bude útočníkom Deportiva La Coruňa.
 
RAYO VALLECANO:Joaquín Larrivey prestúpil z mexického CF Atlante do Raya. Podpísal ročnú zmluvu s opciou na ďalšie dva roky.
 
MÁLAGA: Tím pod vedením Bernda Schustera kúpil zo San Francisca 19ročného panamského obrancu Roberta Chena, ktorý stál 400 tisíc eur.
 
BARCELONA: Katalánci na domácom ihrisku zlikvidovali FC Santos 8:0 a získali tak trofej Joana Gampera. Neymar prišiel na trávnik hneď po prestávke, no neskóroval.