Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.8.)

nedeľa, 4. august 2013 10:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Zranená dvojica Diego GodínChristian Rodriguez sa po menších zdravotných problémoch zapojili do tréningu.

 
LEVANTE: Argentínčan Ezequiel Schelotto vôbec nepatrí medzi kľúčových hráčov Interu a záujem prejavil z minulej sezóny 11.tím La Ligy.
 
BARCELONA: Katalánci odcestujú na turné do Ázie bez Carlesa Puyola. Nie je za tým prestup, ale fakt, že sa skúsený stopér stále necíti zotavený zo zranenia kolena.
 
BARCELONA: Rafael Benítez by rád do Neapola priviedol Javiera Mascherana, s ktorým už v minulosti spolupracoval v Liverpoole.
 
BARCELONA: Tréner Gerardo Martino dal zelenú ďalším špekuláciám o odchode Césca Fabregasa.“Bol by som radšej, keby zostal, ale rozhodnutie je na ňom.“ povedal nový lodivod.
 
REAL MADRID: Španielske médiá prišli s novinkou, že Cristiano Ronaldo sa dohodol na novej zmluve do roku 2018. Tieto správy sú v ostrom kontraste s tými, ktoré spájajú Ronalda s Manchestrom United.
 
SEVILLA: Po naznačení, že vedenie je ochotné pustiť Geoffreyho Kondogbiu prichádza prvý záujemca. Juventus Turín chce ponúknuť za tohto záložníka 20 miliónov eur.
 
VALENCIA: Amadeo Salvo, prezident klubu, vyhlásil, že Valencia vzdáva snahu získať Héldera Postigu zo Zaragozy. Tímy sa nedohodli na prestupovej čiastke.