Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (5.8.)

pondelok, 5. august 2013 00:17 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (5.8.)
Správy dňa z NHL a KHL (5.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

ST. LOUIS: Generálny manažér Saint Louis Blues Doug Armstrong sa naďalej nedokáže dohodnúť na predĺžení zmluvy s obrancom Alexom Pietrangelom, ktorý sa stal toto leto obmedzene voľným hráčom.
 
CAROLINA: Obranca Caroliny Hurricanes Andrej Sekera sa bude na nasledujúcu sezónu pripravovať s hokejistami Banskej Bystrice. Do zámoria sa bývalý hráč Buffala Sabres vráti koncom tohto mesiaca.
 
EDMONTON: Agent obrancu Ryana Whitneyho, ktorý v sezóne 2012/2013 obliekal dres Edmontonu Oilers a momentálne je na trhu voľných hráčov sa vyjadril, že pre dôrazného beka naďalej hľadá to správne pôsobisko.
 
PHILADELPHIA: Útočník Mike Knuble, ktorý naposledy pôsobil vo Philadelphii Flyers podľa všetkého zavesí korčule na klinec. V NHL kanadský forward doposiaľ odohral 1068 duelov v ktorých pozbieral 548 kanadských bodov.
 
FLORIDA: Novou posilou Floridy Panthers sa stal útočník Steven Pinizzotto, ktorý v minulej sezóne hájil farby Vancouveru Canucks.
 
SLOVAN: Bratislavský Slovan sa pilne pripravuje na čoraz blížiace sa duely European Trophy. „Belasí“ odohrajú tri domáce duely medzi 9. a 15. augustom. Do obehu sa už dostali aj lístky na tieto tri stretnutia, očakáva sa, že Slovnaft Arena bude opäť praskať vo švíkoch.
 

VLADIVOSTOK: Nováčik KHL Admiral Vladivostok včera priletel do Českých Budějovic. Zverenci trénera Jortikku plánujú odohrať dva prípravné zápasy s Plzňou a Brnom.