Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.)

pondelok, 5. august 2013 10:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

REAL MADRID: 25ročný Portugalčan Fábio Coentrão by mal prestúpiť do Tottenhamu. Presun je ale podmienený úspešným zrealizovaním presunu Balea opačným smerom.
 
REAL MADRID: Po dlhých prázdnych rečiach o Luisovi Suárezovi konečne prišli čísla. Biely balet sa chystá ponúknuť 46 miliónov eur.
 
BARCELONA: Anonymný zdroj z blízkosti hviezdneho Neymara španielskym médiám prezradil, že Brazílčan má ľahšiu formu anémie a trpí nedostatkom hemoglobínu, čo môže spôsobovať nadmernú únavu a vyčerpanie.
 
BARCELONA: Katalánci sa údajne dohodli s FC Liverpoolom a Pepé Reina sa po skončení hosťovania v Neapole presunie na Nou Camp.
 
ESPANYOL: V Barcelone sú nespokojní so správaním Ghančana Mubaraka Wakasa, ktorý nechce predĺžiť novú zmluvu s dvojnásobným platom.
 
ESPANYOL: Mexičan Héctor Moreno je v hľadáčiku Rubinu Kazaň. Rusi sú ochotní zaplatiť 9 miliónov eur.
 
LEVANTE: 22ročný ruský krídelník Denis Černyšev je v USA členom prvého tímu Realu Madrid, čo však nič nemusí znamenať. Šepká sa o jeho odchode do Levante alebo Málagy.
 
RAYO VALLECANO: Útočník José Carlos bude tímu kvôli zraneniu kolena chýbať minimálne 3 týždne.
 

BETIS: Koleno trápi aj Álexa Martíneza, ktorý si privodil zranenie počas sústredenia v Anglicku.