Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (6.8.)

utorok, 6. august 2013 00:01 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (6.8.)
Správy dňa z NHL a KHL (6.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

NY RANGERS: S vedením New Yorku Rangers sa na predĺžení spolupráce o jeden rok dohodol útočník Brandon Mashinter, ktorý sa na Manhattan sťahoval začiatkom roka zo San Jose.

 
PHOENIX: Takmer po štyroch rokoch má Phoenix Coyotes vlastníka. Rada guvernérov NHL schválila predaj Yotes a vlastníkom arizonského klubu sa stala skupina Renaissance Sports & Entertainment. Doteraz sa o hospodárenie Phoenixu staralo samotné vedenie zámorskej profiligy.
 
BUFFALO: Do Buffala Sabres putuje Jamie Tardiff. Mladý útočník naposledy obliekal dres Bostonu Bruins, teraz podpísal so „šabľami“ dvojcestný ročný kontrakt v hodnote 550 tisíc dolárov.
 
PETROHRAD: Novou posilou SKA Petrohrad sa stal skúsený harcovník z NHL Alexej Ponikarovskij. Ukrajinský forward sa tak v tíme stretne s Iljom Kovalčukom s ktorým pôsobil v New Jersey Devils.
 
PETROHRAD: Oficiálny web SKA Petrohrad informoval aj o tom, že sa dohodol na dvojročnom predĺžení zmluvy s 25-ročným forwardom Viktorom Tichonovom.
 
RIGA: Slovenský útočník Marcel Haščák sa pokúsi presadiť v Kontinentálnej hokejovej lige. Odišiel na skúšku do Dinama Riga.
 
RIGA: Vybojovať si miesto v zostave Dinama sa okrem Haščáka posnaží aj český útočník Jan Kolář, ktorý naposledy obliekal dres Neftechimiku Nižnekamsk.
 
RIGA: Dinamo Riga opúšťa Čech Patrik Valčák. Ten bol v lotyšskej metropole taktiež na skúške, no nepodarilo sa mu uspieť.