Main Content

Ronaldo má nový kontrakt. Zarobí viac než Messi!

utorok, 6. august 2013 13:09 | Autor: Jakub Mihálik

Ronaldo má nový kontrakt. Zarobí viac než Messi!
Ronaldo má nový kontrakt. Zarobí viac než Messi! | zdroj: foto TASR

Portugalčan Cristiano Ronaldo podľa neoficiálnych správ podpísal nový trojročný kontrakt so súčasným zamestnávateľom a definitívne tak ostáva na Bernabeu.

Hoci vedenie Realu čaká s oficiálnym ohlásením spečatenia nového kontraktu so svojou najväčšou hviezdou, Cristianom Ronaldom, všetko je už vraj uzatvorené. V najbližších hodinách by mal najprv Real Madrid oficiálne potvrdiť rekordný prestup Garetha Balea, aby v zápätí potvrdil aj Ronaldovo predĺženie zmluvy o tri roky.

Doterajšia zmluva mala Ronaldovi vypršať v roku 2015, no vedenie Los Blancos nechcelo dopustiť, aby do novej sezóny vstupovali s neistotou ohľadom svojho klenotu. Nová zmluva by mala Ronaldovi garantovať 17 miliónov eur ročne, čo je o 1 milión viac ako zarába Lionel Messi z konkurenčnej Barcelony.

Podpis kontraktu tak zrejme zaženie fámy, podľa ktorých prestup Garetha Balea predznamenával odchod Ronalda zo španielskeho hlavného mesta. Madridčania tak po nákupoch Illaramendiho, Isca, Casemira, Carvajala a neohláseného Balea, podpisom Ronalda splnili všetky letné ciele hráčskeho kádra.