Main Content

Kuriozita: “Priveľký” futbalista dostal milenku do nemocnice!

utorok, 6. august 2013 13:33 | Autor: Jakub Mihálik

Kuriozita: “Priveľký” futbalista dostal milenku do nemocnice!
Kuriozita: “Priveľký” futbalista dostal milenku do nemocnice! | zdroj: foto TASR

Niektorí futbalisti získajú svetovú slávu strelením dôležitého gólu, iní vyhrajú významnú trofej. Kolumbijský útočník Victor Ibarbo sa však do povedomia verejnosti zapísal iným, kurióznym spôsobom. Je totiž príliš „obdarený”!

Taliansky futbalový portál Calcioweb sa už niekoľko hodín zabáva na príbehu kolumbijského futbalistu Victora Ibarba, v súčasnosti pôsobiaceho v Cagliari. Tento dvadsaťtriročný hráč totiž musel svoju „milú“ doviezť do nemocnice kvôli veľkosti svojho nefutbalového "nástroja". Valeria, partnerka "nešťastníka" Victora údajne najprv volala lekárskemu personálu s informáciou, že jej partner má priveľký penis, ktorý ju zranil pri milostných radovánkach, aby sa následne nechala práve našim futbalistom zaviezť do nemocnice.Futbalista s tvrdou strelou tak pravdepodobne oplýva aj inými prednosťami, ktoré však na ihrisku veľmi nevyužije.

Nevedno, či hráč, ktorý do Talianska prestúpil v roku 2011 túžil po takejto publicite, no rozhodne mu tento príbeh pridal ženských priazniviek a mužských závistlivcov.
 


(Veríme, že Vlado Weiss na obrázku nepocítil agresivitu kolumbijského Rocca Sifrediho.)