Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)

štvrtok, 8. august 2013 09:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Podľa anglických médií dostal Luis Suárez sľub, že ak sa Liverpoolu nepodarí kvalifikovať do Ligy majstrov, môže odísť. "Minulú sezónu som odovzdal pre klub všetko, no nestačilo to na to, aby sme hrali medzi európskou futbalovou špičkou. Dali mi svoje slovo a chcem, aby ho dodržali. Mám 26 rokov a potrebujem hrať Ligu majstrov“, reagoval uruguajský zakončovateľ.

LIVERPOOL: O obrancu španielskej Granady Guilherme Siqueira má interes anglický Liverpool. Ten je podľa neoficiálnych správ pripravený ponúknuť 14 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED a EVERTON: „Devils“ zamerali svoju pozornosť na angažovanie belgického záložníka Marouane Fellainiho z Evertonu.

CHELSEA: Podľa anglických médií sa vedenie FC Barcelona rozhodlo podať oficiálnu ponuku za stopéra FC Chelsea Davida Luiza. Španielsky gigant bol s menom brazílskeho zadáka spájaný od začiatku letného prestupového obdobia.

CHELSEA:Fernando Torres sa podľa svojich slov už nevie dočkať prvého zápasu FC Chelsea v novej sezóne. Na zverencov Josého Mourinha čaká v prvom kole Premier League Hull City.

TOTTENHAM: Spurs zaujali výkony mladého španielského krídelníka Álvara Vadilla z Betisu Sevilla a radi by ho v novej sezóne videli vo svojom drese.

FULHAM: Maročan Adel Taarabt bude počas novej sezóny hosťovať v anglickom klube FC Fulham. Dvadsaťštyriročný marocký reprezentant prišiel na Craven Cottage z Queens Park Rangers, ktorý sa v uplynulom ročníku nedokázal udržať medzi elitou.

PREMIER LEAGUE: V Anglicku sa všetko točí okolo futbalu. Tomu nasvedčuje aj fakt, že na Ostrovoch spravili prieskum ako často ľudia myslia na futbal. Výsledok asi nikoho neprekvapí, pretože premierný Angličan myslí na tento šport raz za minútu.