Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)

piatok, 9. august 2013 09:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

TOTTENHAM: Prezident španielskeho klubu Real Madrid Florentino Peréz označil medializovanú prestupovú čiastku 100 miliónov eur za služby krídelníka Tottenhamu Garetha Balea za prehnanú. „100 miliónov eur je pre mňa veľa... na hocičo“, dodat Peréz.

MANCHESTER UNITED: Anglický útočník Wayne Rooney na vlastnú žiadosť trénoval s rezervou Manchestru United. Anglický reprezentant sa totiž dáva dokopy po zranení ramena a v B-tíme absolvuje fyzicky náročnejšiu jednotku.
 
ARSENAL: Tréner anglického klubu FC Arsenal Arséne Wenger sa vyjadril k záujmu konkurenčného FC Chelsea o získanie útočníka Manchestru United Wayna Rooneyho. „Chelsea by bola s Rooneym bez pochýb silnejšia,“ nechal sa počuť francúzsky kormidelník.
 
FC LIVERPOOL: FC Barcelona  sa údajne zaujíma aj o Daniela Aggera z anglického FC Liverpool.
 
EVERTON:Ján Mucha momentálne trénuje v Anglicku s Evertonom. U svojho bývalého zamestnávateľa sa pripravuje s B-mužstvom. Mucha je už hráčom ruského tímu Krídla Sovietov Samara, jeho angažmán však ešte nie je administratívne dotiahnutý.
 
SUNDERLANDWIGAN: Írsky krídelník James McClean prestúpil zo Sunderlandu do Wiganu Athletic. Dvadsaťštyriročný rodák z Derry podpísal s Wiganom kontrakt na tri roky.
 
ASTON VILLA: Vilans sa zaujímajú o japonského záložníka Hiroshiho Kiyotakeho z nemeckého Norimbergu. Aktuálna ponuka na prestup znie 10 miliónov libier.
 
PREMIER LEAGUE: Kluby z Anglicka zareagovali na „výpredaj“ z ruskej Machačkali a už teraz niekoľko z nich prejavilo záujem o Brazílčana Williana.