Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.)

piatok, 9. august 2013 09:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Nezhody medzi dvoma megahviezdami Lionelom Messim a Neymarom v FC Barcelona údajne nehrozia. "Aj keď sme zatiaľ spolu len krátko, nie sú medzi nami nijaké problémy“, ozrejmil Argentínčan Messi.

FC BARCELONA:Lionel Messi a José Manuel Pinto absolvovali v utorok v rámci ázijského turné v Bangkoku stretnutie s deťmi s mentálnym postihnutím. Podujatie bolo súčasťou projektu organizácie UNICEF Thajsko a mimovládnej organizácie Special Olympics Thailand.
 
FC BARCELONA: Stredopoliar Barcelony Cesc Fabregas chce dosiahnuť ďalšie úspechy s týmto španielskym futbalovým klubom a odmietol prestup do iného mužstva.
 
FC BARCELONA: Barcelončania sa údajne zaujímajú aj o Daniela Aggera z anglického FC Liverpool.
 
REAL MADRID: Vo finále turnaja Champions cup medzi Realom Madrid a FC Chelsea vtrhol v 67. minúte na ihrisko fanúšik a namieril si to priamo ku Cristianovi Ronaldovi, ktorého aj objal. Ronaldo ukázal cit a objatie fanúšikovi opätoval.
 
REAL MADRID: Prezident španielskeho klubu Real Madrid Florentino Peréz označil medializovanú prestupovú čiastku 100 miliónov eur za služby krídelníka Tottenhamu Garetha Bala za prehnanú. „100 miliónov eur je pre mňa veľa... na hocičo“, dodat Peréz.