Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.)

nedeľa, 11. august 2013 09:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Futbalisti Realu Madrid sú pred začiatkom španielskej La Ligy vo výbornej forme, ktorú potvrdili včerajším víťazstvom 3:0 v americkom St. Louis nad talianskym Interom Miláno.

FC BARCELONA: Španielsky stredopoliar Cesc Fábregas si zranil členok v prípravnom duely svojho tímu proti malajzijskému ligovému výberu.

FC BARCELONA:Lionel Messi nenastúpil na záverečný prípravný zápas svojho mužstva v rámci predsezónneho turné v Ázii pre svalové problémy v ľavej nohe.

FC SEVILLA: Cardiff City angažoval čílskeho reprezentačného stredopoliara Garyho Medela z FC Sevilla. Walesania za Medelu zaplatia trinásť miliónov eur, čo je pre klub rekordná čiastka.

VALENCIA: Ľavý obranca Valencie Aly Cissokho prezradil, že sa dohodol na podmienkach kontraktu s anglickým klubom FC Liverpool. Kluby sa však stále nedohodli na adekvátnej prestupovej čiastke.

VILLARREAL: Francisco Farinós sa so svojím klubom dohodol na predĺžení zmluvy.