Main Content

Futbal: Talianska 21-tka v Senci proti SR s oktetom nováčikov

nedeľa, 11. august 2013 10:05 | Autor: TASR

Bratislava 11. augusta (TASR) - Tréner talianskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Luigi di Biagio zverejnil nomináciu na prípravný zápas, ktorý jeho tím odohrá v stredu 14. augusta o 18.00 v NTC Senec proti domácim Slovákom.

"Nový kouč mladej "squadry azzurra" nominoval až osem nových hráčov - sú medzi nimi šiesti z reprezentácie do 20 rokov, obrancovia Di Lorenzo (Reggina) a Piccini (Livorno), stredopoliari Battochcio (Watford) a Fossati (Bari), plus útočníci Belotti (Albinoleffe) a Improta (Chievo). Z reprezentácie do 19 rokov povolal Benassiho (Livorno) a Comiho (Novara) z reprezentácie do 18 rokov," uvádza portál futbalsfz.sk.

Talianskemu tímu sa zraz začal už v piatok na obed v tréningovom centre v Coverciane (Florencia), pričom jedným z jeho prvých bodov bola tlačová konferencia s novým trénerom Di Biagiom a popoludní nasledovala oficiálna tréningová jednotka. Cez víkend talianska reprezentácia absolvuje tri tréningové jednotky a v nedeľu popoludní sa tím presunie z Ríma do Trnavy, kam by mal doraziť v pondelok ráno.

Nominácia talianskej reprezentácie do 21 rokov na prípravný zápas proti Slovensku (zdroj: www.futbalsfz.sk)

brankári: Francesco Bardi (AS Livorno), Nicola Leali (Spezia), Mirko Pigliacelli (Delfino Pescara)

obrancovia: Luca Antei (Sassuolo), Matteo Bianchetti (Verona), Cristiano Biraghi (Cittadella), Giovanni Di Lorenzo (Reggina), Paolo Frascatore (Delfino Pescara), Alberto Masi (Ternana), Cristiano Piccini (AS Livorno), Stefano Sabelli (AS Bari)

stredopoliari: Daniele Baselli (Atalanta BC), Cristian Battocchio (Watford FC), Marco Benassi (AS Livorno), Lorenzo Crisetig (FC Crotone), Marco Fossati (AS Bari), Federico Viviani (Delfino Pescara)

útočníci: Andrea Belotti (UC Albinoleffe), Gianmario Comi (Novara), Francesco Fedato (A. S. Bari), Riccardo Improta (Chievo Verona), Samuele Longo (Inter Miláno), Giammario Piscitella (Delfino Pescara), Matteo Politano (Delfino Pescara)