Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.8.)

streda, 14. august 2013 09:06 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Krídelník anglického klubu Tottenham Hotspur Gareth Bale odmietol komentovať špekulácie súvisiace s jeho prestupom do španielskeho Realu Madrid.

REAL MADRID: Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti naznačil, že Gareth Bale veľmi nefiguruje v jeho plánoch. Posledné slovo však v tomto prípade budú mať pravdepodobne finančné nároky Tottenhamu.
 
FC BARCELONA: Tréner brazílskej reprezentácie Luiz Felipe Scolari verí, že jeho brazílsky krajan Neymar bude určite Lionelovi Messimu „šliapať na päty.“ Scolari narážal hlavne na honor najlepší futbalista planéty.
 
ATLÉTICO MADRID: Anglický klub z Liverpoolu by chcel angažovať Diega Costu z Atlética Madrid. Ten však pravdepodobne dá prednosť španielskemu klubu.
 
MÁLAGA: Zranenie kľúčnej kosti vyradí kapitána španielskeho klubu FC Málaga Welligtona na dva mesiace.
 
SEVILLA a LEVANTE: Španielske kluby sa v najbližších dňoch dohodnú na prestupe senegalského útočníka Papa Babacar 'Baba' Diawara. Senegalčan by mal do Levante na zdravotné testy doraziť v blízkom čase.