Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.8.)

štvrtok, 15. august 2013 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Vedenie mužstva Manchester City ponúka Realu za portugalského obrancu Pepeho 20 miliónov libier.

BARCELONA: Cesc Fabregas je po zranení členka späť a včera už trénoval s tímom. Trénuje už aj Carles Puyol. Po zranení kolena však zatiaľ začal iba behať a do plnohodnotného tréningu sa zapojí až o dva týždne.

BARCELONA: Francúzsky klub Paris Saint-Germain sa opäť zaujíma o obrancu Daniela Alvesa, za ktorého sa chystá ponúknuť naozaj lukratívnu sumu.
 
ATLÉTICO MADRID: Napriek vážnemu záujmu Liverpoolu nakoniec Diego Costa predĺžil zmluvu do leta 2018. Vyhlásil, že chce v tíme stráviť ešte veľa času a zlepšiť sa.
 
REAL SOCIEDAD: Do konca týždňa by mohol tím posilniť 26ročný Esteban Granero, ktorý v minulej sezóne obliekal dres anglického QPR.
 
REAL SOCIEDAD: V prvom kole Primera División sa tréner bude musieť zaobísť bez obrancu Josého Ángela, ktorý si privodil svalové zranenie.
 
GRANADA: 15.tím minulej sezóny sa môže pochváliť slušným úlovkom. Posilní ho totiž Clifford Aboagye, ktorý zažiaril na MS do 20 rokov v drese bronzovej Ghany.
 
ELCHE: 27ročný Španiel Javi Márquez sa po vypadnutí Mallorky stal voľným hráčom a v novom ročníku bude obliekať dres nováčika súťaže.