Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.)

nedeľa, 18. august 2013 11:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Pepe vynechal tréning Realu Madrid a najnovšie správy hovoria o tom, že zranené lýtko ho nepustí do dnešného zápasu prvého kola proti Betisu.
 
REAL MADRID: Fabio Coentrão požiadal vedenie Realu Madrid o prestup. Tréner Carlo Ancelloti ho preto nepostaví v prvom kole proti Betisu.
 
REAL MADRID: V Madride sú presvedčení, že príchod Garetha Balea sa zbytočne naťahuje, ale bude dotiahnutý do konca. Dres s číslom 11 ostal v klube zatiaľ neobsadený.
 
BARCELONA: V prvom vystúpení Kataláncov v novej sezóne naopak nebudú chýbať Lionel Messi ani Cesc Fabregas. V oboch prípadoch sa písalo o tom, že ich trápi zranenie.
 
SEVILLA & LEVANTE: Senegalčan Babá odchádza na hosťovanie zo Seville do Levante. Mužstvá sa nedohodli na prestupovej opcii.

LEVANTE & SEVILLA: Záložník Vicente Iborra definitívne opustil Levante a jeho novým pôsobiskom bude Sevilla, ktorá ho získala za 6 miliónov eur.