Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.)

pondelok, 19. august 2013 10:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Španielske médiá včera informovali o tom, že Barca sleduje dvoch hráčov Porta. Sú nimi stopér Nicolás Otamendi a obranca Eliaquim Mangala.
 
BARCELONA: Katalánci prepisovali históriu. Víťazstvom 7:0 nad Levante prekonali vlastný rekordný debakel v prvom kole proti Realu Sociedad (8:2), ktorý sa datuje ešte do 50.rokov.
 
REAL MADRID: Hviezdny Cristiano Ronaldo odohral proti Betisu svoj jubilejný 200.zápas za Biely balet. K víťazstvu 2:1 však gólom neprispel.
 
REAL MADRID: Napriek trojbodovému zisku v prvom kole, nový tréner Carlo Ancelloti neskrýval nespokojnosť. Kritizoval najmä nedostatky defenzívy a vyjadril sa, že v ďalšom zápase možno už nepostaví Diega Lópeza.
 
VALENCIA: Niektoré média písali o tom, že na Mestalla Stadium by mohol prísť Adrián López z Atlética Madrid. Vedenie klubu ale tvrdí, že záujem nie je taký vážny a viac sa sústredí na zisk Dorlana Pabóna z mexického Monterrey.
 
LEVANTE: Po odchode Vicenteho Iborru ostala v kádri diera, ktorá nemôže ostať nezaplátaná. Vedenie jedná s 29ročným Rémim Gomisom, ktorý je momentálne voľným hráčom.