Main Content

Del Bosquemu robí vrásky pozícia Casillasa v Reale Madrid

utorok, 20. august 2013 14:05 | Autor: TASR

Del Bosquemu robí vrásky pozícia Casillasa v Reale Madrid
Del Bosquemu robí vrásky pozícia Casillasa v Reale Madrid | zdroj: © TASR

Madrid 20. augusta (TASR) - Trénerovi španielskej futbalovej reprezentácie Vicente del Bosquemu robí starosti súčasná pozícia, ktorú má brankár Iker Casillas v Reale Madrid.

Napriek trénerskej rošáde, keď Jose Mourinha vymenil Carlo Ancelotti, totiž bol v úvodnom kole španielskej Primery Division jednotkou opäť Diego Lopez a Casillas zostal len na lavičke náhradníkov.

Tridsaťdvaročný Casillas bol pritom dlhý čas kapitánom v klube aj v národnom tíme. V nedeľu proti Realu Betis Sevilla (2:1) však dostal prednosť Diego Lopez, pričom pre Ancelottiho to bola súťažná premiéra.

Casillas vypadol zo základnej zostavy madridského klubu po fraktúre ruky, ktorá ho v minulej sezóne vyradila z hry na niekoľko týždňov. Keď sa však vrátil do kádra, Mourinho postavil do bránky Lopeza, ktorý prišiel do klubu v januárovom prestupovom termíne.

Po príchode Taliana Ancelottiho sa očakávalo, že Casillas bude v novom ročníku jednotkou nielen podľa čísla dresu. "Rozhodol som sa tak na tento zápas. Toto rozhodnutie ovplyvnili malé detaily. Určil som zostavu na jeden zápas. Uvidíme, čo sa udeje ďalej. Hovoril som s Casillasom. Je to veľký profesionál a je posadnutý hrou," povedal Ancelotti.