Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)

streda, 21. august 2013 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Talianske médiá priniesli veľkú správu, podľa ktorej sa Real Madrid a Tottenham dohodli na prestupe Garetha Balea za 109 miliónov eur. Opačným smerom potom pôjde Fabio Coentrão.
 
MALAGA & REAL MADRID: Tréner Málagy Bernd Schuster radí Ikerovi Casillasovi, aby prestúpil. „Bolo nemožné predstaviť si Raúla v inom klube a rovnako to je aj s Casillasom. Blížia sa však majstrovstvá sveta a Iker si nemôže dovoliť presedieť sezónu na striedačke. Chápal by som, ak by prestúpil.“ povedal legendárny Nemec.
 
ATLÉTICO MADRID: Agent Turka Ardu Turana vyhlásil, že jeho prestup do Anglicka je veľmi pravdepodobný. Záujem tam má viacero klubov.
 
VALENCIA: Dorlan Pabón sa po zápase mexickej ligy proti Tijuane rozlúčil s fanúšikmi Monterrey, čo dáva reálnu podobu jeho prestupu k Netopierom.
 
VALENCIA: Zaujímavá fáma sa rozšírila o Mexičanovi Javierovi Hernándezovi, ktorý v úvode sezóny môže posilniť Valenciu. 25ročný útočník však venuje všetku svoju energiu získaniu miesta v zostave United.
 
SEVILLA: Los Rojiblancos možno prídu o ďalšieho hráča základnej zostavy. 20ročný Francúz Geoffrey Kondogbia má na stole ponuku z tímu AS Monaco, ktorý Seville ponúka 10 miliónov eur.
 
BARCELONA & ATLÉTICO MADRID: