Main Content

TIPÉRSKY SÚBOJ: 7.kolo Corgoň ligy 2013/14

piatok, 23. august 2013 12:05 | Autor: Filip Chudý

TIPÉRSKY SÚBOJ: 7.kolo Corgoň ligy 2013/14
TIPÉRSKY SÚBOJ: 7.kolo Corgoň ligy 2013/14

S novým ročníkom Corgoň ligy sa začala aj naša nová rubrika Tipérsky súboj. V nej bude vždy tipovať náš odborník na domácu scénu, Filip Chudý, ktorého môže na súboj vyzvať každý z vás. Dnes to bude Milan Vrábeľ.

Filip Chudý – Vyzývatelia 5:2 (22:17)
 
Filip Chudý
Vek:
25 rokov
Bydlisko: Považská Bystrica
Filip a Corgoň liga: Našu najvyššiu súťaž sledujem už dlho, začal som dávno predtým, ako dostala svoj súčasný názov. Každým rokom to bolo viac a viac, pričom v minulom ročníku som videl približne 120-130 komplet celých zápasov, čo je približne 65% z celkového počtu. Ale každý jeden zo 198 zápasov som minimálne niekoľko minút analyzoval. A v novom ročníku v tom s radosťou pokračujem.
 
VYZÝVATEĽ
Milan Vrábeľ
Vek: 19
Bydlisko: Dunajská Streda
Roman a Corgoň liga: Corgoň ligu sledujem už dlhšie obdobie, ale samozrejme nemám ani zďaleka toľko odborných vedomostí ako ty. Keď som si pozrel, že koľko zápasov máš nasledovaných, tak som bol poriadne prekvapený. Toľko hádam nepozerajú Corgoň ligu ani komentátori tejto ligy. Uznávam, pre mňa je táto liga zaujímavejšia ako nejaké zahraničné a určite ju aj radšej pozerám. Som veľkým fanúšikom DAC-u, a tak nechýbam na domácich zápasoch a občas sa vyberiem aj von z mesta na futbal podporiť môj milovaný klub. K tipovačke by som povedal toľko, že pár rokov inde tipujem Corgoň ligu a k tomu aj zahraničné, čo by mohlo hrať pre zmenu v môj prospech. V každom prípade chcem tento súboj vyhrať a veľmi sa teším na výsledky tohto kola.
 
TIPÉRSKY SÚBOJ: 7.kolo
 
Filip Chudý vs. Milan Vrábeľ
 
ViOn Zlaté Moravce – Spartak Trnava (piatok 19:30)
Tip Filipa Chudého: 2 (1:2)
Tip vyzývateľa: X (0:0)
 
Spartak Myjava – DAC Dunajská Streda (piatok 20:00)
Tip Filipa Chudého: 1 (2:0)
Tip vyzývateľa: 1 (3:0)
 
MFK Košice – AS Trenčín  (sobota 17:00)
Tip Filipa Chudého: X (1:1)
Tip vyzývateľa: 1 (2:1)
 
MFK Ružomberok – FK Senica (sobota 17:30)
Tip Filipa Chudého: 1 (2:1)
Tip vyzývateľa: X (1:1)
 
Dukla Banská Bystrica – FC Nitra (sobota 19:30)
Tip Filipa Chudého: 2 (0:1)
Tip vyzývateľa: 1 (2:1)
 
MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava (sobota 19:30)
Tip Filipa Chudého: 2 (1:2)
Tip vyzývateľa: 1 (2:0)
 
Hodnotenie
Je veľmi jednoduché, za správny tip sa udelí 1 bod a za uhádnutý konečný výsledok ďalší bod. Kto bude mať viac bodov, tak vyhráva kolo. Na konci sezóny bude víťazom ten, kto vyhrá viac kôl. Taktiež sa budú počas celého ročníka sčítavať aj body, čo bude akoby skóre.
 
Šanca pre vás
Toto je predovšetkým forma zábavy pre vás, našich čitateľov. Veríme, že aspoň niektorí z vás si to budú chcieť vyskúšať na vlastnej koži. Ak patríte medzi nich, tak napíšte na filip.chudy@sport7.sk
 
Skúste šťastie už teraz a tipujte v diskusií.