Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.8.)

sobota, 24. august 2013 10:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA a MANCHESTER UNITED: Útočník Wayne Rooney by mohol nastúpiť v základnej zostave Manchestru United v pondelkovom stretnutí anglickej Premier League proti Chelsea. Rooney si už doliečil zranenia zadného stehenného svalu a ramena a je pripravený nastúpiť.

MANCHESTER UNITED vs CHELSEA: V Anglicku sa blíži prvý súboj gigantov. Už v druhom kole PL si zmerajú sily Manchester United a FC Chelsea. 

CHELSEA:José Mourinho očakáva, že brazílsky ofenzívny stredopoliar Willian z ruského Anži Machačkala si za svoje nové pôsobisko vyberie londýnsku Chelsea.

ARSENAL:  Londýnčania si chú napraviť reputáciu v PL v zápase proti mestskému rivalovi z Fulhamu.

ARSENAL: Nemecký reprezentant Lukas Podolski by už čoskoro mohol vrátit Bundesligy.  Arsenal Londýn je pripravený ho uvoľniť na hosťovanie do Schalke 04.

MANCHESTER CITY: Kapitán City Vincent Kompany vynechá minimálne mesiac pre zranenie slabín. Belgický stopér si privodil zranenie v ligovom stretnutí proti Newcastlu United.

LIVERPOOL: Podľa trénera Rodgersa nedostal Liverpool ponuku na Škrtela. Novinári špekulovali o prestupe Škrtela do talianskeho SSC Neapol.

WEST BROMWICH: Tréner West Bromwich Albion Steve Clarke potvrdil, že útočník Nicolas Anelka uvažuje o ukončení kariéry pre úmrtie svojho agenta Erica Manasseho.