Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.)

nedeľa, 25. august 2013 11:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Stopér John Terry povedal, že boj o titul bude v tejto sezóne nesmierne náročný, pričom šancu na prvenstvo má až štyri alebo päť mužstiev.

MANCHESTER UNITED: Anglický Manchester United má údajne záujem o Mesut Özila z Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED a EVERTON: David Moyes kritizuje vedenie Evertonu, že zbytočne komplikujú prestup Marouane Fellainiho do Manchestru.

ARSENAL: Londýnsky Arsenal sa stále nevzdal nádeje angažovať Karima Benzemu z Realu Madrid.

ARSENAL: Arsenal Londýn sa pokúša konečne uloviť nejakú rybu na prestupovom trhu. Do hľadáčika Gunners sa dostal brankár Kiko Casilla z Espaňolu Barcelona.

TOTTENHAM: Futbalový cirkus okolo Garetha Balea by sa mal čoskoro skončiť. Real Madrid sa chystá zaplatiť 85 miliónov libier Tottenhamu a samotný hráč by mal podpísať zmluvu s ročným príjmom 8,6 miliónov ročne.

FULHAM: Uvoľnený háč Fulhamu Mladen Petrić sa bude sťahovať z PL do Championship. Chorvátsky útočník podpíše zmluvu s Readingom.

WEST BROMWICH: Brankár Ben Foster sa počas zápasu proti Evertonu zranil a musel nútené striedať. Teraz sa čaká na výsledky vyšetrenia jeho zranenej nohy.