Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)

nedeľa, 25. august 2013 11:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Tréner FC Barcelona Gerardo Martino kritizoval stratégiu nákupov rivalského Realu Madrid. Martino poukazuje na premrštenú cenu za Garetha Balea.

REAL MADRID: Anglický Manchester United má údajne záujem o Mesut Özila z Realu Madrid.

REAL MADRID: Londýnsky Arsenal sa stále nevzdal nádeje angažovať Karima Benzemu z Realu Madrid.

REAL MADRID: Futbalový cirkus okolo Garetha Balea by sa mal čoskoro skončiť. Real Madrid sa chystá zaplatiť 85 miliónov libier Tottenhamu a samotný hráč by mal podpísať zmluvu s ročným príjmom 8,6 miliónov ročne.

ESPAŇOL BARCELONA: Arsenal Londýn sa pokúša konečne uloviť nejakú rybu na prestupovom trhu. Do hľadáčika Gunners sa dostal brankár Kiko Casilla z Espaňolu Barcelona.

BILBAO: Keďže v Bilbau nestihli dokončiť štadión, futbalisti tímu Athletic nastúpili na piatkový ligový zápas proti Osasune v baskickom San Sebastiáne. Vedenie klubu sa rozhodlo prepraviť fanúšikov do hodinu vzdialeného dejiska duelu od Bilbaa autobusmi. Fanúšikovia zaplnili 328 autobusov, do San Sebastiánu ich napokon prišlo okolo dvadsaťtisíc.