Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.8.)

streda, 28. august 2013 10:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

MANCHESTER UNITED: Cesc Fabregas potvrdil, že túži naďalej zostať v FC Barcelona. Zároveň dodal, že nikdy nepovedal, že chce odísť a prestúpiť do Manchestru United.

MANCHESTER UNITED: „Diabli“ pnúkajú za Marouana Fellainiho z Evertonu rovných 20 miliónov libier.
 
FC LIVERPOOL a STOKE CITY: Marocký futbalista Oussama Assaidi odchádza z FC Liverpool na hosťovanie do Stoke City.
 
WEST BROMWICH: Anglický brankár Ben Foster utrpel v poslednom zápase v PL únavovú zlomeninu v pravom chodidle a koncom týždňa podstúpi operáciu. Svojmu zamestnávateľovi nebude k dispozícii možno až tri mesiace.
 
ARSENAL:  „Kanonieri“ si víťazstvom 2:0 nad Fenerbahce na domácom štadióne zabezpečili hladký postup do skupinovej fázy Ligy majstrov. Londýnčania nebudú chýbať v hlavnej fáze už 16-ty krát za sebou.
 
TOTTENHAM vs REAL MADRID: Prestup Garetha Balea má údajne vplyv aj na ďalšie veľké prestupy. Ak Walešan podpíše kontrakt s Realom Madrid, tak z Realu by mohli odísť Karim Benzema, Mesut Özil i Angel Di Maria. A za získané peniaze z týchto prestupov by Real ešte rád priviedol Luisa Suáreza z Liverpoolu.
 
CARDIFF CITY: Nováčik z Walesu by rád získal aspoň na hosťovanie útočníka Isaaca Cuencu z Barcelony.
 
NEWCASTLE a ARSENAL: Záložník Yohan Cabaye už je rozhodnutý prestúpiť do Arsenalu.„Straky“ sa tak musia obhliadnúť po adekvátnej náhrade. Do úvahy prichádza James McCarthy z Wiganu.