Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.8.)

streda, 28. august 2013 10:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

REAL MADRID vs TOTTENHAM: : Prestup Garetha Balea má údajne vplyv aj na ďalšie veľké prestupy. Ak Walešan podpíše kontrakt s Realom Madrid, tak z Realu by mohli odísť Karim Benzema, Mesut Özil i Angel Di Maria. A za získané peniaze z týchto prestupov by Real ešte rád priviedol Luisa Suáreza z Liverpoolu.

FC BARCELONA: Cesc Fabregas potvrdil, že túži naďalej zostať v FC Barcelona. Zároveň dodal, že nikdy nepovedal, že chce odísť a prestúpiť do Manchestru United.
 
FC BARCELONA: Nováčik Premier League z Cardiffu by rád získal aspoň na hosťovanie útočníka Isaaca Cuencu z Barcelony.
 
FC BARCELONA: Sergio Busquets a FC Barcelona potvrdili predĺženie zmluvy do júna 2018. Súčasťou kontraktu je aj opcia na ďalšiu sezónu. Klauzula o odstupnom za defenzívneho stredopoliara by mala byť stanovená na 150 miliónov eur.
 
FC BARCELONA:Lionel Messi bude zrejme v poriadku a nastúpi v dnešnom odvetnom zápase Španielskeho superpohára na Camp Nou proti Atléticu Madrid. Messi si v prvom zápase na ihrisku Atlética obnovil zranenie zadného stehenného svalu.
 
SEVILLA: Španielsky klub FC Sevilla získal od druholigového anglického Queen's Park Rangers kamerunského reprezentanta Stéphana M'biu na hosťovanie na jeden rok s opciou na riadny prestup.