Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.8.)

štvrtok, 29. august 2013 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Manažér Tottenhamu Andre Villas-Boas už nemlčí a vyjadril sa k odchodu Garetha Balea. „Momentálne Tottenham a Real Madrid spolu jednajú a rysuje sa finálna podoba kontraktu. Neviem ako dlho to bude trvať, ale mohlo by to byť už čoskoro.“ prezradil 35ročný kormidelník Spurs.
 
REAL MADRID:Ángel di María tvrdí, že chce v Madride ostať. Na špekulácie o jeho odchode po príchode Balea povedal: „Rozumiem, že tím chce posilniť, ale ja som predĺžil zmluvu do roku 2018 a rád by som tu ostal.“
 
BARCELONA: Na konci týždňa podpíše novú zmluvu Cristian Tello a ňou sa Kataláncom zaviaže do roku 2018.
 
ATLÉTICO MADRID: 32ročný stopér Martin Demichelis pravdepodobne prestúpi do Manchestru City, za ktorého Madridčania dostanú 4 milióny eur.
 
SEVILLA: Argentínčan Federico Fazio sa stal už tretím zraneným stopérom, čo môže priniesť klubu veľké problémy. Zranený členok Fazia nepustí na trávnik minimálne 6 týždňov.
 
GRANADA: Najbližšiu sezónu tu odohrá obranca Dmitri Foulquier, ktorý získal zlato na nedávnych MS do 20 rokov. Andalúzsky klub si údajne dohodol po hosťovaní aj opciu na prestup.
 
ESPANYOL: Ruský klub Rubin Kazaň na svojich oficiálnych stránkach informuje, že získal Wakasa Mubaraka. O jeho odchode sa písalo už dávnejšie a Rusi zaplatili 6 miliónov eur.
 
ELCHE: Nováčik získal na ročné hosťovanie ghanského útočníka Richmonda Boakyeho. Naposledy obliekal dres U.S. Sassuolo Calcio, ale práva naňho má Juventus.
 
REAL SOCIEDAD:Antoine Griezmann