Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.)

pondelok, 2. september 2013 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Prestup Garetha Balea je spečatený. Waleská superhviezda sa stala najdrahším hráčom v histórii. Real zaplatí Tottenhamu 100 miliónov eur a Bale podpísal 6ročnú zmluvu.

REAL MADRID:Fabio Coentrão ostane. Potrugalský bek mal byť na ceste do Tottenhamu, no Carlo Ancelloti včera vyhlásil, že oňho nechce prísť a všetci v Reale sú radi, že ostáva.

REAL MADRID: Podľa talianskych zdrojov je už dohodnutý odchod Kaká. Ten má namierené do AC Milána, kde dostane 2ročný kontrakt.
 
REAL MADRID: Španielske médiá informujú, že ponuka Arsenalu Londýn 40-45 miliónov eur za Mesuta Özila by mohla byť akceptovaná.
 
BARCELONA: Juventus získal 17ročného talentovaného útočníka Sergia Buenacasu.
 
ATLÉTICO MADRID: 22ročný záložník Joshua Guilavogui odchádza zo Saint-Étienne, aby sa stal hráčom Los Rojiblancos. Suma, ktorú Madridčania museli zaplatiť je približne 10 miliónov eur.
 
OSASUNA: Stolička pod trénerom Josém Medilibarom sa začína triasť. Tri prehry v troch zápasoch a skóre 1:7 viedlo k mimoriadnemu zasadnutiu vedenia. Zmena na lavičke však zatiaľ nepríde.