Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.9.)

štvrtok, 5. september 2013 10:31 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (5.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Záložník Ander Herrera z Athletic Bilbao vyhlásil, že je poctený záujmom anglického Manchestru United napriek tomu, že sa prestup napokon neuskutočnil. „Veľmi mi lichotí záujem a som vďačný, pretože je to jeden z najväčších klubov na svete. Nebolo však nič, čo by ma lákalo odísť," vyhlásil 24-ročný hráč.

MANCHESTER CITY: Obranca Joleon Lescott by aj naďalej rád zotrval v Manchestri a preto by akceptoval akúkoľvek ponuku na predĺženie zmluvy.

ARSENAL: Mesut Özil údajne kvôli záujmu Arsenalu odmietol finančne lepšiu ponuku od Paris Saint Germain.

EVERTON: Klub z Liverpoolu neuspel so svojou snahou o angažovanie záložníka Fernanda z portugalského FC Porto.

FULHAM: 14-ročný syn José Mourinha - José Mário sa stal členom akadémie londýnskeho klubu FC Fulham, ktorý sídli iba niekoľko stoviek metrov od pôsobiska portugalského kouča.

NEWCASTLE: Newcastle získal v letnom prestupovom termíne na hosťovanie francúzskeho útočníka Loica Rémyho z druholigového Queens Park Rangers. Na trvalý prestup však „Straky“ nezískali nikoho. „Naše finančné možnosti nám nedovoľovali získať futbalistov lepších ako tých, ktorí sú momentálne v kádri“, vyhlásil lodivod Newcastle United Alan Pardew.

CRYSTAL PALACE: Tréner Ian Holloway si odpyká dvojzápasový dištanc za nešportové správanie po zápase úvodného kola Premier League 2013/2014 proti Tottenhamu Hotspur. Navyše dostal pokutu 18-tisíc libier.

CRYSTAL PALACE: Alžírsky stredopoliar Adlene Guedioura sa dohodol na 3-ročnej zmluve s nováčikom PL z Crystal Palace. 27-ročný záložník naposledy pôsobil na klubovej úrovni v druholigovom Nottinghame Forest.