Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.)

piatok, 6. september 2013 11:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

REAL MADRID: Nemecký útočník Mario Gómez uprednostnil pôsobenie v talianskej Fiorentine pred prestupm do španielskeho Realu Madrid. Dôvod je jednoduchý. Gómez nechce vysedávať na lavičke slávneho klubu, ale pravidelne hrávať. 

FC BARCELONA: Lionel Messi a jeho otec podľa španielského súdu vyrovnali dlh voči daňovým úradom. Prokuratúra žaluje útočníka FC Barcelona a jeho otca, že nepriznali príjmy z marketingovej činnosti z rokov 2006 až 2009.
 
FC BARCELONA: Stopér FC Chelsea David Luiz potvrdil záujem o jeho služby z katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona. „Dostal som oficiálnu ponuku, ale rozhodol som sa zostať v Chelsea“, dodal brazílsky reprezentant.
 
FC SEVILLA: Nemecký záložník s poľskými koreňmi Piotr Trochowski sa takmer po roku vrátil do zostavy FC Sevilla. Po vážnom zranení kolena odohral 80 minút v prípravnom zápase.  
 
FC SEVILLA: Ruský futbalista Denis Čeryšev si poranil stehenný sval a mimo hru bude 3 týždne. Čeryšev prišiel pred sezónou do Sevilly na hosťovanie z Realu Madrid.
 
OSASUNA: Nový tréner Osasuny Javi Gracía je potešený dôverou vo svoju osobu. „Vraciam sa domov a som pyšný na to, že budem trénovať tím zo Španielska. Za tuto možnosť som veľmi vďačný.“