Main Content

Fantastický výkon! Začalo sa opäť niečo veľké?

sobota, 7. september 2013 10:29 | Autor: Filip Chudý

Fantastický výkon! Začalo sa opäť niečo veľké?
Fantastický výkon! Začalo sa opäť niečo veľké? | zdroj: © TASR

Slovenská futbalová reprezentácia podala v Zenici skvelý výkon, ktorým doslova umlčala sebavedomých Bosniakov. Takýto výkon nás hreje pri srdci, pretože, hoci je postup na MS v rovine sci-fi, tak možno sme začali opäť niečo veľké.

Komentár Filipa Chudého
 
Nové znenie v synonymickom slovníku by malo znieť asi takto. Skvelý, krásny, nádherný, veľkolepý, vynikajúci, výborný, výkon reprezentácie v Bosne a Hercegovine. Naši chlapci dokázali konečne to, o čom každý ich fanúšik nikdy nepochyboval. A fanúšikov myslím tých, čo povzbudzujú a sú na našej strane za každých okolností. Nie tých, čo sa na nich iba hrajú pri úspechu a väčšinou na hráčov iba nadávjú.
 
Naša reprezentácia bola po remíze v Lichtenštajnsku na dne, z ktorého sa dokázala odraziť. A urobila to dokonca takým skvelým spôsobom, že zrazu sa náš futbalový národ zobudil a začal veriť v postup do Brazílie. Lenže máme preň zlú správu, tá šanca je už naozaj iba teoretická, hoci je. Tesne po konci nášho zápasu nám úsmev trochu zmrazili Gréci, ktorí dali víťazný gól v Lichtenštajnsku, keby ho nedali, tak všetko máme vo vlastných rukách...
 
No teraz neriešme postup, ten sme si už zrejme a hlavne zaslúžene prehrali inde. Teraz je dôležité pokračovať v začatej Kozákovej ceste. Tréner našej reprezentácie išiel do tejto práce s jasnou víziou, ktorú veľkolepo napĺňa. Áno, je to síce iba druhý zápas, ale Kozák nie je trénerom, ktorý by dopustil, aby jeho mužstvo prepadlo. A hoci prídu aj ťažšie dni, tak mužstvo pod jeho vedením bude mať tvár, to si môžete byť istí!
 
Brehy Brazílie sú síce pre nás veľmi vzdialené, ale dôležitejšie je to, že naši reprezentanti sa priblížili k srdciam tohto národa. Život na neskladá iba z výhier a prehier. Lebo k prehre vždy niekedy príde, ale ak aj pri nej ukážu naši hráči všetko, tak im v konečnom súčte nemožno nič vyčítať.
 
Verme, že v blízkej budúcnosti si povieme, že v tej Zenici sa začalo niečo veľké, čo naozaj stálo za to.
 
V diskusií sa vyjadrite, čo si myslíte o budúcnosti tohto tímu?