Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)

sobota, 7. september 2013 11:23 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Real Madrid si druhú sezónu za sebou utvoril klubový rekord v príjmoch. V ročníku 2012/2013 zarobil 521 miliónov eur - o 1,2 percenta viac ako v predchádzajúcom ročníku.

REAL MADRID: Brankár Iker Casillas sa údajne do nemilosti bývalého kouča Realu José Mourinha dostal po tom, ako sa v derby s Barcelonou snažil zmieriť hráčov oboch tímov.

BARCELONA:Éric Abidal má ťažké srdce na Barcelonu. Po skončení uplynulej sezóny vypršala platnosť jeho zmluvy s FC Barcelona a Katalánci ju nepredĺžili. Angažmán si našiel v AS Monaco. "Nebola to otázka peňazí. Svedčí o tom skutočnosť, že počas všetkých tých mesiacov, čo som bol chorý, mi nič neplatili“, dodal francúzsky obranca.

BARCELONA: Barcelončania by radi nahradili brankára Victora Valdesa belgickým gólmanom Thibautom Courtoisom. Ten je na hosťovaní z anglickej Chelsea v španielskom Atléticu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Španielsky tím Atlético Madrid splatil za posledné 2 mesiace 50 miliónov eur zo svojho celkového dlhu.

LAS PALMAS: Bývalý hráč Zaragozy a Malágy Apoño sa upísal druholigovému Las Palmas.