Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.)

nedeľa, 8. september 2013 09:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED:Marouane Fellaini vyjadril radosť so svojím prestupom z Evertonu do Manchestru United.  „Po tom, ako začala nová sezóna Premier League, cítil som, že potrebujem zmenu. Túžil som po prestupe a nakoniec to vyšlo. Teším sa. Neviem sa už dočkať, ako si zahrám s mojimi novými spoluhráčmi“, dodal belgický záložník s netypickým účesom.

MANCHESTER CITY: Návrat zraneného kapitána Vincenta Kompanyho do zostavy Citizens sa odkladá. Belgický defenzívny hráč sa zo svojho zranenia zotavuje pomalšie ako sa predpokladalo. Mimo hru by mal byť minimálne do začiatku októbra.

MANCHESTER CITY: Švédsky útočník John Guidetti ma namierené na ročné hosťovanie do tureckého Trabzonsporu.

LIVERPOOL:  Stopér „The Reds“ Daniel Agger je veľmi spokojný s tým, aké posily v lete priviedol do kádra manažér Brendan Rodgers. Najväčším pozitívom je podľa Aggera fakt, že vedenie si dokázalo udržať kanoniera Luisa Suáreza.

LIVERPOOL: Brankár Liverpoolu Pepe Reina sa údajne ústne dohodol na prestupe do FC Barcelona po skončení tejto sezóny.

ARSENAL: Londýnčania by radi v blízkej budúcnosti priviedli do klubu Ilkay Gundogana z Borussie Dortmund a Larsa Bendera z Bayeru Leverkusen.

WEST HAM: Kladivári z Londýna poškuľujú po rumunskom útočníkovi Ciprianovi Maricaovi.

SWANSEA: Obranca Ashley Richards nepatrí do základnej zostavy Waleského klubu a preto by mohol v zime prestúpiť. Niektoré kluby z Anglicka už prejavili o jeho služby záujem.