Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)

nedeľa, 8. september 2013 09:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Waleský krídelník Gareth Bale priznal, že ponuku „bieleho baletu“ by neodmietol ani v prípade, ak by sa s Tottenhamom kvalifikoval do skupinovej fázy Ligy majstrov.„Bola to jedinečná príležitosť, nemyslím si, že si niekto môže dovoliť neprijať takúto ponuku“ nechala sa počuť „100 miliónová“ posila Realu.

REAL MADRID: V prípravnom zápase Brazílie proti Austrálii (6:0) sa zranil ľaví obranca Realu Marcelo. Ten utrpel zranenie stehenného svalu. Doba jeho rekonvalescencie zatiaľ nie je známa.

REAL MADRID: Hviezda Realu i portugalskej reprezentácie Cristiano Ronaldo sa kvôli zraneniu nezúčastní prípravného zápasu proti Brazílii, ktorý sa uskutoční v americkom Bostone.

FC BARCELONA: Brankár Liverpoolu Pepe Reina sa údajne ústne dohodol na prestupe do FC Barcelona po skončení tejto sezóny.

VALENCIA:Fede Cartabia nevylúčil svoj prípadný odchod od „Netopierov“. 20-ročný Argentínčan sa počas letnej prípravy ukázal ako skvelý útočník, ale v Primera Division nedostáva šancu a väčšinou len vysedáva na lavičke náhradníkov.

ELCHE: Nováčik z Elchce chcel zarobiť na vstupnom v zápase proti Realu Madrid. Vysoké ceny vstupeniek sa však nepáčili fanúšikom a vedenie klubu muselo ceny znížiť. Najdrahšie lístky teraz stoja 110€. Pred bojkotom fanúšikov tieto lístky stáli 180€.