Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.9.)

pondelok, 9. september 2013 21:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: „Red Devils“ uvažujú o angažovaní belgického útočníka Christiana Bentekeho z Aston Villy.

TOTTENHAM HOTSPUR:  Anglický reprezentant Kyle Walker sa ospravedlnil za užitie oxidu dusného – rajského plynu, z balóna počas party v nočnom klube. „Dúfam, že som týmto správaním neovplyvnil nikoho natoľko, že bude hazardovať so svojím zdravím,"  dodal 23- ročný obranca.

CHELSEA: Útočník „The Blues“ Samuel Eto'o sa z reprezentačného zrazu vrátil s menším zranením nohy.

CHELSEA: Izraelský záložník Yossi Benayoun si oblečie dres španielskeho Getafe. Izraelčan naposledy obliekal dres Chelsea Londýn.

CARDIFF: Útočník a ikona waleskej reprezentácie Craig Bellamy vyhlásil, že vo veku 34 rokov končí s reprezentačnou kariérou.

SUNDERLAND: Po prehre A- tímu „mačiek“ s ich rezervou sa manažér Paolo Di Canio nechal počuť, že z toho vyvodí následky pre niektorých hráčov.

FULHAM:  Ak sa švajčiarsky obranca Philippe Senderos neprebojuje do základu londýnskeho klubu, tak je pripravený v zimnom prestupovom období zmeniť dres.

PREMIER LEAGUE: Šéfovia anglického futbalu sa pohrávajú s myšlienkou presunúť svetový šampionát 2022 z Kataru do Anglicka. Katarské tropické počasie vadí futbalistom i fanúšikom. Presun turnaja je ale napriek tomu vo veľmi teoretickej rovine.