Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.)

streda, 11. september 2013 08:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Japonský stredopoliar Šindži Kagawa pod trénerom Davidom Moyesom zatiaľ iba vysedáva na lavičke náhradníkov. Keď sa ho novinári spýtali prečo tomu tak je odkázal ich na škótskeho kormidelníka. ,,Prosím opýtajte sa na to Davida Moyesa!" Kagawa zároveň priznal svoju frustráciu, no je odhodlaný počas na svoju šancu v Premier League či Lige majstrov.

MANCHESTER UNITED: Tréner David Moyes je nespokojný s prácou svojich skautov, pretože manchesterský veľkoklub v lete nezískal žiadnych talentovaných futbalistov.

CHELSEA: Úradujúci španielsky majster FC Barcelona sa po skončení tejto sezóny pokúsi získať brankára Petra Čecha z FC Chelsea. Túto informáciu priniesli niektoré španielske média.

WEST HAM: Chorvátsky útočník Mladen Petrič prichádza ku kladivárom z Londýna ako voľný hráč.

WEST HAM: Útočník Andy Carroll si obnovil zranenie pravého chodidla. Anglického reprezentanta získal West Ham v júni na trvalý prestup za pätnásť miliónov libier z FC Liverpool. V tomto ročníku ale ešte nehral.

ARSENAL: Za odchodom Mesuta Özila z Realu Madrid je údajne aj jeho posadnutosť ženami a nočným životom. Takto bulvárne sa vyjadrilo samotný prezident Realu Florentino Pérez.

ARSENALLIVERPOOL: Ak sa obranca Martin Montoya nedohodne na novej zmluve s FC Barcelona je hráč pripravený opustiť Španielsko a zamieriť do Anglicka. O jeho služby majú záujem Arsenal a Liverpool.

STOKE CITY: Z klubu by mohol odísť na ročné hosťovanie do druholigového Sheffield Wednesday brankár  Jack Butland.