Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.)

streda, 11. september 2013 08:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Za odchodom Mesuta Özila z Realu Madrid je údajne aj jeho posadnutosť ženami a nočným životom. Takto bulvárne sa vyjadril samotný prezident Realu Florentino Pérez.

REAL MADRID: Portugalská hviezda Cristiano Ronaldo sa údajne dohodol na predĺžení kontraktu s Realom Madrid do roku 2018.

FC BARCELONA: FC Barcelona uzavrel trojročnú sponzorskú zmluvu so Spojenou arabskou bankou. Katalánsky veľkoklub nezverejnil finančné detaily dohody, ktorej platnosť je do júla 2016.

FC BARCELONA: Úradujúci španielsky majster FC Barcelona sa po skončení tejto sezóny pokúsi získať brankára Petra Čecha z FC Chelsea. Túto informáciu priniesli niektoré španielske média.

FC BARCELONA: Argentínsky futbalista Lionel Messi a jeho otec sa 27. septembra zúčastnia na súdnom pojednávaní, na ktorom budú vysvetľovať dlhy voči daňovým úradom.

FC BARCELONA: Ak sa obranca Martin Montoya nedohodne na novej zmluve s FC Barcelona je hráč pripravený opustiť Španielsko a zamieriť do Anglicka. O jeho služby majú záujem Arsenal a Liverpool.