Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.)

štvrtok, 12. september 2013 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Zinedine Zidane bol údajne poverený vyjednávaním s Ikerom Casillasom, ktorého má udržať v tíme.
 
REAL MADRID: Tréner Walesu Chris Coleman varuje pred debutom Garetha Balea. „Nie je pripravený odohrať 90 minút. Za posledné dva mesiace trénoval len 4krát a bolo by to nebezpečné.“ radil trénerovi Realu.
 
BARCELONA: 22ročný Cristian Tello v jednom rozhovore priznal, že odmietol ponuku Liverpoolu, pretože chce zabojovať o miesto v zostave katalánskeho veľkoklubu.
 
BARCELONA: Agent 22ročného Martina Montoyu pripustil možný odchod slovami: „Najprv klub musel riešiť Tella a Busquetsa a teraz je na rade Martin. Bude to ťažké, keďže nehráva.“.
 
ATLÉTICO MADRID: Fanúšikov trochu znepokojila absencia na tréningu Davida VilluTiaga Mendesa. Obaja mali malé svalové problémy, ale proti Almeríi by mali hrať.
 
SEVILLA: Ofenzívny Nemec Marko Marin po zranení naplno zarezáva so svojimi spoluhráčmi a v zápase proti Barcelone by mal byť k dispozícii.
 
BETIS: Zotavil sa aj Rubén Castro, ktorý vynechal posledný zápas s Espanyolom a proti Valencii už pravdepodobne bude hrať.
 
GETAFE: Alžírsky reprezentant Mehdi Lacen sa z reprezentačného zrazu vrátil zranený.
 
OSASUNA:Ion Echaide