Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.)

piatok, 13. september 2013 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

REAL MADRID: Po menšom zranení chodidla má Gareth Bale naordinovaný individuálny tréning, ale v zápase proti Villarealu by sa mal predstaviť.
 
BARCELONA: Isaac Cuenca nie je spokojný so svojim miestom na lavičke a chce odísť na hosťovanie. „Má tu ešte 2 roky zmluvu, takže hosťovanie je najľahšou cestou preč“ povedal hráčov agent.
 
BARCELONA: Nemecká brankárska legenda, Oliver Kahn, vyhlásila, že časy dominancie Barcelony v Európe sú minulosťou. Minulý rok mal jasne ukázať tento fakt a prichádza nástup nemeckých klubov, ktoré sa v Európe už vraj nemajú koho báť.
 
ATLÉTICO MADRID: 28ročný obranca Juanfran predĺžil zmluvu do konca sezóny 2016/17.
 
BETIS: Hoci to po návrate do tréningu vyzeralo dobre, Rubén Castro musí absolvovať ďalšie vyšetrenia sedacieho nervu, ktorý mu spôsobuje problémy so stehenným svalom.
 

CELTA VIGO: Venezuelský stopér Andrés Túňez plánuje odchod. Vyskúšať by si mal izraelskú ligu vo farbách Beitaru Jeruzalem.