Main Content

Özil sa cítil v Reale nedocenený. Jeho otec zvažuje žalobu!

piatok, 13. september 2013 12:41 | Autor: Milan Vrábeľ

Özil sa cítil v Reale nedocenený. Jeho otec zvažuje žalobu!
Özil sa cítil v Reale nedocenený. Jeho otec zvažuje žalobu! | zdroj: © TASR

Nemecký reprezentant Mesut Özil tvrdí, že bol počas celého pôsobenia na štadióne Santiága Bernabeua profesionálom, čím vyvracia slová jeho osočovateľov. V Madride si nezískal taký rešpekt, po akom túžil a preto Real opustil.

 

Mesut Özil rázne odmieta tvrdenie prezidenta Realu Madrid Florentina Peréza o tom, že bol predaný kvôli neprofesionálnemu správaniu.
 
Futbalistov otec dokonca zvažuje právne kroky voči šéfovi Los Blancos za osočovanie Özila. „Mesut nebol profesionálny a bol posadnutý ženami a nočným životom,“ povedal Peréz pred pár dňami.
 
24 ročný reprezentant aj napriek neférovému zaobchádzaniu od jeho bývalého zamestnávateľa sa nechce zapliesť do tejto kauzy a vyjadril sa len, že majú a mali voči nemu „nedostatok rešpektu a dôvery,“ čo bola jeho hlavná príčina odchodu.
 
Vo svojom prejave pri predstavení v Arsenale povedal: „Nič zlého nechcem povedať na Real Madrid, pretože som tam zažil tri nádherné roky. Počas tých rokov sme získali trofeje a  zažil jednu krásnu kapitolu v mojej kariére. Ľudia, ktorí ma poznajú vedia, že som sa vždy choval profesionálne. Za španielsky veľkoklub som odohral 159 zápasov a kebyže sa nechovám profesionálne, tak by ich určite bolo ďaleko menej.“
 
Mesut Özil ešte raz zdôraznil dôvod, prečo Real opustil. „V Madride som aj napriek všetkej snahe nedostal rešpekt a dôveru. Bolo to ťažké a hneď ako som volal s Wengerom, tak som konečne cítil úctu a to sa mi veľmi páčilo.“
 
Bývalá hviezda Werderu Brémy spája svoju budúcnosť s Arsenalom a verí, že vďaka pôsobeniu v Anglicku bude jeho kariéra naďalej napredovať.