Main Content

REBRÍČEK: TOP 10 hviezd slovenskej extraligy 2013/14

sobota, 14. september 2013 08:02 | Autor: Dávid Lech

Sezóna 2013/2014 v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži zajtra odštartuje svojim prvým kolom. Extraligové ľady bude brázdiť niekoľko veľkých mien. Prinášame Vám rebríček desiatich najväčších hviezd slovenskej Tipsport extraligy v ročníku 2013/2014.

Ladislav Nagy, Jozef Stűmpel, Boris Valábik, Ján Lašák, Richard Lintner, Róbert Petrovický, Rastislav Pavlikovský

Ladislav Nagy, Jozef Stűmpel, Boris Valábik, Ján Lašák, Richard Lintner, Róbert Petrovický, Rastislav Pavlikovský
Medzi najväčšie hviezdy slovenskej extraligy budú patriť minimálne v úvode sezóny hviezdne mená ako Ladislav Nagy (Košice), Jozef Stűmpel (Nitra), Boris Valábik (Piešťany) a kvarteto hokejistov Trenčína Ján Lašák, Richard Lintner, Róbert Petrovický a Rastislav Pavlikovský. Je však otázne ako dlho spomínaní hráči zotrvajú v slovenskej extralige, preto všetci obsadili desiatu priečku tohto rebríčka.
 
Na Slovensku by dlhšie mohol pobudnúť Jozef Stűmpel, ktorý sa s Nitrou dohodol na kontrakte do decembrovej reprezentačnej prestávky, mohutný bek Boris Valábik sa podľa vlastných slov nikam neponáhľa a jeho zotrvanie v Piešťanoch na celú nasledujúcu sezónu nie je vylúčené. Od ostatných hráčov možno čakať, že sa skôr či neskôr poberú do zahraničia za lepšími podmienkami. Pre našu najvyššiu hokejovú súťaž je však pôsobenie niekoľkých majstrov sveta v slovenských celkoch obrovským prínosom.

Foto: © TASR