Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.9)

pondelok, 16. september 2013 18:01 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.9)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.9) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Madrid je domovom
Cristiano Ronaldo sa pri predlžovaní zmluvy s Realom Madrid vyjadril, že španielska metropola je jeho domovom a účinkovanie v Manchestri United definitívnou minulosťou.
 
Spokojný Stoch
Slovenský záložník Miroslav Stoch, ktorý v PAOKU Solún skóroval dovedna už päťkrát tvrdí, že je na novom pôsobisku spokojný a pomaly ale o to istejšie sa vracia do starých koľají.
 
Llorente na roztrhanie
Odchod Fernanda Llorenteho z Juventusu Turín je vraj každým dňom reálnejší a v januárovom prestupovom období by mal španielsky reprezentant taliansky klub definitívne opustiť.
 
Turan do 2017          
Turecký univerzál Arda Turan predĺžil s Atléticom Madrid svoj aktuálny kontrakt do roku 2017.
 
Giroud na maródke?
Štart Oliviera Girouda v zápase Ligy majstrov proti Olympiqueu Marseille je údajne otázny, čo by bol pre kouča Gunners Arsena Wengera veľký škrt cez rozpočet.
 
Škrtel v základe?
Dnes je na programe dohrávka 4. kola Premier League medzi Swansea City a Liverpoolom, pričom v drese hostí by mal v základnej zostave nastúpiť aj náš stopér Martin Škrtel.
 
Limberský je optimista
Obranca Plzne David Limberský je podľa vlastných slov optimistom a dúfa, že Manchester City zajtra Viktoriu podcení, čo by mohlo byť vodou na domáci mlyn.
 
Dortmundu sa zranil kapitán
Pred ťažkým zápasom BVB v Neapole sa Dortmundu zranil kapitán Sebastian Kehl, čo pridalo trénerovi Jurgenovi Kloppovi ďalšie vrásky.
 
Montolivo a El Shaarawy mimo
AC Miláno čaká už čoskoro zápas proti Celticu Glasgow a tréner M. Allegri nebude môcť počítať so službami zranených Ricarda Montoliva a Stephana El Shaarawyho.
 
Slavia bez kouča
Po tom, čo tréner Slavie Praha Martin Petrouš dostal padáka je tento český tradičný klub bez trénera. Vedenie klubu však vytrvalo hľadá Petroušovho nástupcu, jedným z adeptov je aj u nás známy Pavel Hapal.