Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)

piatok, 20. september 2013 10:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: 26ročný stopér Gerard Pique vynechal včerajší tréning. Dôvodom sú problémy so slabinami, ktoré si odniesol zo zápasu proti Ajaxu.

BARCELONA: Tréner Gerardo Martino odcestoval do Argentíny na pohreb svojho otca a niekoľko najbližších tréningov Kataláncov bude bez jeho prítomnosti. Do sobotňajšieho zápasu proti Rayu Vallecano sa stihne vrátiť.
 
ATLÉTICO MADRID: Po stredajšom víťazstve v Lige majstrov nad Zenitom šiel Adrián na malú operáciu po zlomenine lícnej kosti. Do hry by sa mal vrátiť o tri týždne.
 
ATLÉTICO MADRID: Svetu bola oficiálne oznámená skutočnosť, že Arda Turan predĺžil zmluvu s madridským klubom. Dĺžka kontraktu je do konca sezóny 2016/17.
 
VALENCIA: Po zahanbujúcej domácej prehre so Swansea City 0:3 priznal tréner Miroslav Djukić, že jeho tím je psychicky veľmi slabý. Po červenej karte Ramiho a góle Wilfrieda Bonyho sa už hráči nedokázali spamätať.

LEVANTE: Granotes si chcú poistiť 33ročného stopéra Davida Navarra a včera mu ponúkli novú zmluvu.