Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 3. kola extraligy Zvolen - Bystrica (1:2)

piatok, 20. september 2013 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 3. kola extraligy Zvolen - Bystrica (1:2)

Dušan Kapusta, asistent trénera Zvolena: "Samozrejme, že nie sme spokojní s výsledkom, potvrdilo sa, že aj keď derby má favorita, na ľade to tak nevyzerá. V druhej tretine sme zaváhali v päťminútovej presilovke a pri premieňaní šancí. Na konci po netaktickom vylúčení obrancu sme urobili fatálnu chybu. My aj keď si vytvoríme šance, chýba nám dôraz. Treba, aby hráči viac dreli, len tak si možno prikloniť šťastenu na svoju stranu. Nepremenili sme šance a súper nás za to potrestal. Derby sa hrá prevažne na dva, tri góly, nie sme nadšení z prehry, no taký je športový život.

Vladimír Országh, kouč B. Bystrice: "Víťazstvo sme si zaslúžili, až na desať minút v druhej tretine sme boli lepším tímom, mali sme viac z hry a ku koncu sa priklonilo k nám aj šťastie. Atmosféru derby poznačil trochu začiatok sezóny, ľudia potrebujú postupne dostať väčšiu chuť na hokej a ak sa ochladí, tak určite vzrastie. Pravdu povediac, teraz som čakal na zápase viac ľudí."

Ján Mucha, strelec jediného gólu Zvolena: "Streliť doma jeden gól je veľmi málo. Už od stretnutia s Nitrou sme príliš upracovaní, góly nestrieľame a akási ťažoba a menšia ľahkosť sa prehlbuje. Bystričania hrali dôrazne, to na nás platilo, my musíme viac korčuľovať a tlačiť sa do bránky."

Petr Kafka, autor gólu B. Bystrice: "Bojovali sme ako jeden manšaft, bolo otázkou času, kto z nás strelí góly, myslím si, že sme zvíťazili zaslúžene. Hrám pre tím, najlepšie ako viem, preto ma víťazstvo nesmierne teší. Nemáme veľké individuality, zomkli sme sa a zdolali majstra. Spolupráca s Heizerom fungovala a priniesla ovocie. Atmosféra v derby bola klasická, všetci sme ju viac prežívali, bolo to super."

dd /k dispozícii zvuk a video/