Main Content

Futbal: Debut Balea na San Bernabeu sa nekonal, Walesan sa zranil na rozcvičke

pondelok, 23. september 2013 10:05 | Autor: TASR

Madrid 23. septembra (TASR) - Fanúšikovia španielskeho futbalového klubu Real Madrid si musia na premiéru Garetha Balea v základnej zostave na domácom Estadio Santiago Bernabeu ešte počkať.

Najdrahší hráč sveta, za ktorého Real zaplatil okolo 100 miliónov eur, sa zranil na rozcvičke tesne pred nedeľným zápasom s Getafe, informovala agentúra AP. Waleský reprezentant, ktorý prišiel do Madridu z Tottenhamu, už odohral ligový duel na ihrisku Villarrealu a zápas Ligy majstrov 2013/2014 proti tureckému Galatasaray Istanbul.

Kouč "bieleho baletu" Carlo Ancelotti uistil priaznivcov, že zranenie nie je vážne. "Ide o menší problém so svalom, ktorý sa Garethovi prihodil na rozcvičke. Nemyslím si, že ide o vážne zranenie. V pondelok budeme múdrejší po ďalšom vyšetrení," povedal Ancelotti.

"Nechceli sme riskovať a navyše aj hráč cítil, že lepšie bude, ak nebude hrať. Nebol z toho nadšený, lebo sa na premiéru pred domácim publikom veľmi tešil," dodal Ancelotti, ktorého tím zvíťazil nad Getafe 4:1. V stredu hrá Real na pôde nováčika z Elche, v nedeľu hostí doma v derby Atletico. "Som si istý, že v zápase s Atleticom už bude môcť Gareth nastúpiť," dodal taliansky kormidelník.