Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.)

streda, 25. september 2013 10:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Bez Thea Walcotta sa budú Kanonieri musieť zaobísť dva týždne. Dôvodom je svalové zranenie.
 
ARSENAL: Čech Tomáš Rosický by sa mohol objaviť na trávniku budúci týždeň. Tréner Arséne Wenger povedal, že bude prvým zotaveným z aktuálnej maródky.
 
MANCHESTER UNITED vs LIVERPOOL: V druhom derby v aktuálnej sezóne sa Red Devils budú musieť nakoniec zaobísť bez Robina van Persieho. Vo vzájomných pohárových zápasoch býva takmer pravidlom postup domáceho tímu, čo bude dnes Manchester.
 
LIVERPOOL: Brendan Rodgers má veľkú radosť z návratu Luisa Suáreza. „Prežívame dobrý štart do sezóny, ale Luis je hráčom, ktorý môže nastúpiť a zmeniť chod hry.“ povedal Rodgers na adresu uruguajskej hviezdy.
 
CHELSEA: Skúsený 40ročný brankár Mark Schwarzer chýba v nominácii Austrálie na 2 prípravné zápasy. Reprezentačný tréner ho však označil za brankára číslo jeden a fakt, že v Londýne robí náhradníka Čechovi, na tom nič nemení.
 
EVERTON: The Toffies zatiaľ nevyjednávajú o novej zmluve s Leightonom Bainesom, ale tréner Martínez fanúšikom sľúbil, že to je na programe.
 
ASTON VILLA: Christian Benteke nebol v tíme, ktorý včera v pohárovom zápase podľahol Tottenhamu. Dôvodom boli zranené triesla.
 
STOKE CITY: 38ročný brankár Thomas Sörensen rozmýšľa nad tým, že po vypršaní zmluvy (po sezóne 2013/14) ukončí hráčsku kariéru.