Main Content

Futbal: Barcelona prišla na 15 dní o zraneného obrancu Mascherana

streda, 25. september 2013 13:05 | Autor: TASR

Madrid 25. septembra (TASR) - Zraneniami sužovaná defenzíva španielskeho futbalového klubu FC Barcelona dostala ďalšiu ranu, keď zranenie stehenného svalu vyradilo na 15 dní z hry stredného obrancu Javiera Mascherana. Privodil si ho v utorňajšom víťaznom ligovom dueli proti Realu Sociedad San Sebastian (4:1).

"Potvrdilo sa natiahnutie stehenného svalu na pravej nohe, ktoré ho prinúti absentovať 10-15 dní," uviedla Barcelona na svojej oficiálnej stránke po stredajších lekárskych vyšetreniach. V obrane Kataláncov pre zranenie chýbajú aj Jordi Alba a kapitán Carles Puyol, ktorý sa zotavuje po problémoch s kolenom.

Argentínsky reprezentant Mascherano sa zranil už v 2. minúte súboja na Nou Campe po kolízii so spoluhráčom Sergiom Busquetsom a po polhodine hry ho na ihrisku vystriedal Marc Bartra. Mascherano s istotou vynechá stredajśí duel Ligy majstrov na pôde Celticu Glasgow i ligové zápasy s Almeriou a Realom Valladolid. Reprezentácii Argentíny možno bude k dispozícii v kvalifikačných dueloch MS 2014 proti Peru a Uruguaju v polovici októbra.