Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.)

štvrtok, 26. september 2013 10:45 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

MANCHESTER UNITED, CHELSEA, ARSENAL a TOTTENHAM: Anglickí giganti zareagovali na správy ohľadnom talianskej legendy Andrea Pirla. Ten by údajne mohol zmeniť dres v zimnom prestupovom období, ak mu Juventus neponúkne predĺženie zmluvy, ktorá mu končí v lete 2014. Anglické kluby sú preto v pohotovosti.

MANCHESTER UNITED: Obranca Red Devills Rafael uvažuje, že by sa v najbližšom možnom prestupovom období vrátil do rodnej Brazílie, kde o jeho služby má záujem Corinthians.
 
MANCHESTER UNITED: United boli údajne v kontakte s Garethom Baleom a rokovali o jeho možnom príchode na Old Trafford. Finančná ponuka vraj prevyšovala 120 miliónov eur. S týmito bulvárnymi správami prišli niektoré anglické médiá.
 
CHELSEA: Španielsky klub Athletic Bilbao sa bude snažiť získať obrancu Cesara Azpilicuetu z FC Chelsea.
 
CHELSEA: Podľa niektorých anglických médií sa španielsky klub FC Barcelona zaujíma o španielske trio z FC Chelsea - Juan Mata, Fernando Torres a César Azpilicueta.
 
ASTON VILLA a TOTTENHAM: Tréner Aston Villy Paul Lambert v zápase šestnásťfinále Ligového pohára s Tottenhamom nemohol uveriť vlastným očiam. Jeho zverencovi Nicklasovi Heleniusovi stiahol v gólovej príležitosti obranca Tottenhamu Jan Vertonghen trenírky, ale rozhodca to neposúdil ako nedovolený zákrok."Také niečo som ešte nezažil. To bol jasný zákrok na jedenástku“, dodal Lambert.
 
ASTON VILLA: Belgický futbalista Christian Benteke si v sobotňajšom stretnutí Premier League proti Norwich City poranil bok. Villanom bude chýbať približne šesť týždňov.
 
FULHAM: Socha speváka Michaela Jacksona už nestojí pred štadiónom Craven Cottage. Bývalý majiteľ klubu Mohamed Al-Fayed ju dal odstrániť aj vzhľadom na to, že fanúšikovia sa sťažovali, že klub táto socha zosmiešňuje.